RASMUS NØHR DUO

Rasmus Nøhr Duo

Dato: 25.10.2019 kl. 20.00 - Dørene åbnes kl. 19.00
unummereret siddeplads

Rasmus Nøhrs nyeste album ''Monas Butik'' indeholder 10 historier om skæbner der fletter sig ind og ud af hinanden. Om hvor stor en rolle vi alle sammen spiller i vores lokale kvarter for mennesker der – hvis man evner, at iagttage og give sig selv plads til eftertænksomhed og være et nærværende menneske.

Singlen Tænker For Meget – det første postkort fra albummet handler om et ungt par med få midler som venter deres første barn. Og når troubadouren og poeten tager fat – så afsløres der stor musikalsk tæft, instinktiv fornemmelse for melodi og evnen til at skrive en vedkommende og billedrig tekst. Sangen er pt blandt landets 20 mest spillede sange på danske radioer.

Rasmus Nøhrs trademark er et legesygt og dagdrømmer-romantisk udtryk, som har fostret store hits som ''Lige Nu og Lige Her'', ''Kysse Under Stjernerne'' og ''Sommer i Europa'' samt alle de andre Nøhrklassikere, der efterhånden er blevet en del af den danske sangskat. Det er rørende underholdning fra start til slut, med masser af iørefaldende melodier.

Til efteråret drager spillemanden ud i duo format, og besøger landet med en intim og nærværende setting, hvor publikum kommer helt tæt på. ''